12.4.11

keunikan pria idaman ♥


to good to be true, perempuan pun ade juga ape yang dikenankan . biasanya perempuan ni taklah memilih sangat  rupa ni, asalkan "hati ada baik punya" . hahaha :D nah :)
  • jujur
ok . this is the 1st stage untuk kenal seseorang manusia tu . semua perempuan suka sifat JUJUR ni. sebab diorang akan rasa yang diorang boleh percaya kan korang ( kaum ADAM ). so, tak payah la tipu kanan ke kiri ke , just terus terang. kan senang :)
  • setia
lagi satu, even ramai girls yang tegedik- gedik ke, korang kena la setia pada satu je. tak bole la nak main kayu empat ke lima ke. tak baik tau. what goes around comes around tau tak :) so, watch out ! lagi satu, setia tu bukan maksudnye curang je, kena la setia pada janji jugak, kalau da janji pukul berapa nak datang, jangan lambat ke ape ke *macam mak nenek pulak. haha :D
  • bertanggungjawab
sifat ni lagi penting sebab mende ni la yang mencerminkan kredibilti korang *acecehh :P haa, contohnye, dah kantoi buat salah, mengaku je. bukan kena makan pun, kene bebel je :) lagi mengeratkan silaturrahim . hehehe.
  • cool, sempoi 
korang jangan nak membesarkan hal yang memang besar da . sempoi. tanya elok elok. jangan main serang je.*perempuan pun same tau :P
  • a good listener
lastly, mesti ada ! ada apa ? sifat tu, yang atas tu :) mesti jadi seorang pendengar yang baik :) masalah, problem *bukan same ke :P lebih kurang macam try to put yourself in other shoes laa . macam tu. ok :)

so, sementara ada masa ni , berubah la ke arah lebih baik . insyaAllah , dipermudahkan usaha korang tu . ingat , berubah niat kerana Allah SWT :)