10.5.11

the answer is : no !


olla korang , harini nak sambung entry sebelum ni . ingat lagi tak ? 
ala ala , kan saya ada post about "beliau" . now saya da membulatkan hati .
bulat macam ni ( tapi tetap comel kan kan ? )

saya  takkan give up  dengan  "beliau" . and actually , entry ni  memang dedicated for "beliau" pun .
ini saya nak tujukan untuk dye ,


and and and , saya da  simpan semua perasaan saya dalam bekas , 
and dye yang simpan bekas tu . macam ni ,
hehe . ok la , dah penat memekak , gtg dear . tc korang . thanks for paying visit at here :)