7.5.11

dapat mane ?



alhamdulillah . baru check tadi . tup tup , dapat  UITM Kuala Pilah  . and tadi have a chat kejap dengan "beliau" ( frasa dipetik dari pika :P  ) , suddenly , dia marahmarah.  taktau sebab ape . perasaan da bercampur .
geram , sedih , kecewa , terkejut and happy ? 
tapi yang memang , sememang memang memang 
| berapa banyak lagi memang laa -.-" |
 SEDIH . sori la ea , memang touching gile , tak dapat nak digambarkan 
|  bole nangis dalam ketawa je ? 
serius cakap kat korang . am i the one who messed the things ? am i ? well , no one knows it . even , "beliau" tu pun lagi nak marahmarah . entah la . kecewa . 

ok ok blogwalker(s) . thanks sebab sudi dengar , baca and fahami kelopak jantung ni :) 


 is it the time for me to give up on u , "beliau " ?  should i or shouldn't ?