17.5.11

my boyfriend is type ?


actually , baru baru ni , ade tengok cite "My Boyfriend is Type B" . so macam tergerak hati nak buat research pasal darah- darah ni. tajuk saje buat gempak. hehe
jadi , kali ni entry nya prihatin sikit. untuk si berdarah A

Golongan darah A

 Biasanya orang yang bergolongan darah A ini seorang yang dingin, serius, sabar dan cool .
 Orang yang bergolongan darah A ini mempunyai karakter yang tegas, boleh dipercayai namun keras kepala


 Selalu berfikir sebelum melakukan sesuatu tindakan terlebih dahulu. Dan merencanakan segala sesuatunya secara matang. Mereka mengerjakan segalanya dengan sungguh-sungguh dan secara konsisten.

 Mereka berusaha membuat diri mereka rasional dan ideal.

 Selalu menyendiri dan jauh dari orang-orang.

 Selalu menunjukkan kononya diorang ni keras, tegas tapi sebenarnya diorang selalu juga gugup dan sebagainya.

 Mereka jarang hang out dengan orang-orang yang tidak sependapat, cenderung berada di sekitar orang-orang yang berfikiran sama.

 The Third Hokage, Haruno Sakura, Hotohori, Heero Yui, Keiko (Kayko) Yukimura 
*diorang ni golongan darah A

ok ok. nanti saya buat entry about karakter si berdarah B, AB dan O. tunggu tau