10.2.12

comelnya !


huu, terjumpa pic ni waktu tgk satu page FB ni, tak ingat page apa.. kiut kan? disebabkan comel sgt, terus buat DP tau :D
ni Mohamad Khairul Nazrin, one of the cutest boy in my family, da lme tak jmpe, i bet he have grown up and become taller than before, huu, i miss u ♥
my father, En.Kamarul Bahrin with Mohamad Khairul Nazrin *posing kot xD* and Nur Kaiyisah Diyanah *senyum mcm biasa xD* huu, rindu diorang ni tau..
hee, suddenly teringat my other siblings kt rumah, i know all of them do miss me, because i'll only go back home during holiday in March *1 month to go* mesti diorang rindu aku punya la xD
so, kepada epah and uda yg akan membaca blog aku,
jgn risau, just take care of yourselves, Ayah, Mak and jgn lupa 2 manusia kecik tu,
jgn nak buat aku risau kt sini fikir pasal korg kt rumah okay :)
insyaAllah, nti bln 3 aku balik .. belajar rjin- rjin, and don't ever do something reckless!
ingat pesan aku!