29.9.12

#5 food review.



The Manhattan Fish Market
Fish And Chip (Regular), Cala-Cala drinks

food:  
service: 
overall: 

disebabkan teringin nak merasa makanan di The Manhattan Fish Market tu...
plan dengan kawan untuk berbuka puasa kat situ....
so, memang dah lama entri ni dalam draf tu...
baru ada kesempatan nak menaip ni...
memang sedap...fish and chip memang betul- betul rasa asli ikan...
bukan macam yg segera- segera tu eh....heheheee
Cala- Cala drinks tu pun...memang refreshing...
sedapppp..tak bergas sangat, tak manis sangat...
cukup rasa....
berbaloi buka puasa kat situ... :)

kalau untuk student, kita memang beruntung tau...
pihak TMFM ada sediakan discount card for student only.
so, if nak beli any of 4 dish (tak ingat apa 4 dish tu)...
just bayar dalam rm12 termasuk air :)
just cakap dengan staff TMFM, nak student card....
isi kad tu, pastu terus boleh guna :D
thanks for reading!